Perşembe, Ağustos 28, 2014

Çeliktepespor çalışmalarını sürdürüyor

Çalışmaları kendi tesisleri olan Seyrantepe tesislerinde sürdüren Çeliktepespor sporcu ordusu ile çalışırken, çoğu zaman sahayı ikiye bölerek çalışmalarına devam ediyor.

Bünyesinde dokuz teknik adamla çalışan ve yüzden fazla lisanslı sporcusu olan Çeliktepe Spor Kulübü başkanı Hasan Cevahiroğlu, ‘’2014-2015 futbol sezonunda mcadele edecek kulüplere ve tribünlerde yerine alacak olakcak olan taraftarlara başarılar dilerim. Futbol sezonu bütün spor camasına hayırlı olsun. Kardeeşlik duyguları içersinde devam etmesini, liglerin olaysız ve kazasız geçmesini temenni ediyorum. Çeliktepe Spor olarak oluşturduğumuz  Süper Amatör Lig kadromuz yüzde doksan oranında kendi altyapılarımızdan gelen gençlerimizden oluşmaktadır. Genç ve dinamik kadromuz sekizinci gurupta mücadele edeceğiz. Takımımız hem oyun hemde fair play adına seyircimizle birlikte örnek olmaya ve adımızdan söz ettirecek futbolumuzla göz doldurarak iddialı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Bizim en büyük amacımız bünyemizdeki genç ve yetenekli futbolcularımızın vitrine çkartarak, Türk Futboluna kazandırmaktır. Bu konuda emin adımlar ile  A Takım ve Alt Yapımızdaki sporcularımızla hedefimize gidiyoruz. Yılın on iki ayı çalışmalarımız sürmektedir.  Bünyemizde hizmet emekte olan teknik adamlarımız;

Ahmet Bülent Özsoy ve  Cem Çakırmanoğlu A takım ve Genç takımlar
U17 Yılmaz Berber
U16 Tayfun Hoca
U15 Mustafa Atasoy
U14 Erdem Dereli
U13 Mete Baş
U11 Tayfun Uzunkaya
Ayrıca spor okulumuzda görev alan üç hocamız  çalışmaktadır.

 

Çeliktepespor’un çalışmasında minik bir misafir vardı. Ağaçları suladı babasıyla beraber. Bu minik çevreci beş yaşında, Hasan başkanın oğlu Hasan Emre idi.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

 

[gallery link="file" ids="140285,140284,140283,140282,140280,140281"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.