Cuma, Ağustos 29, 2014

Leventspor'a genç masör

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, masör olarak 1993 doğumlu Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim hayatını sürdüren Yusuf Çelen ile anlaştı. Genç masör takımıyla birlikte iş başı yaparak göreve başladı.

Kocaeli'de Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Öğretmenlik okuyan ve son sınıf öğrencisi olan Yusuf Çelen, 4 yıldır özel olarak masör olarak çalışmakta. Futbolun içerisinden gelen ve masörlük diplomasını 4 yıl önce aldıktan sonra Amerika'da kendini bu meslek altında geliştirmek için özel olarak kurslar alan, İ9 Sport Akademy ve Baltimore IT Akademi'de de eğitim gören Yusuf Türkiye'de de özel spor salonlarında masörlük yaptı.

IMG_8968
Bir dönem Galatasaray'ın yüzme branşındaki sporculara da özel olarak masörlük yapan genç masör Leventspor'da çalışma hayatına başladı. Genç masör, ''böylesi büyük bir camiada çalışmaktan gurur duyuyorum. Levent Spor Kulübü'ne katkı yapmak için burayı tercih ettim. Burada tecrübe kazanacağım, inşallah yeni sezon camiamız açısında hayırlı olur'' dedi.

 

KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.