Cuma, Ağustos 29, 2014

Cevatpaşaspor Aykut Çotuk'u renklerine bağladı

2014-2015 sezonunda İstanbul 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan Cevatpaşaspor, geçtiğimiz sezon Sultangazi Esentepespor forması giyen başarılı savunma oyuncusu Aykut Çotuk’u kadrosuna kattı.



fotograf 1

1986 İstanbul doğumlu Aykut Çotuk futbola Sultangazispor Kulübünde başladı. Başarılı futbolcu daha sonra Kartaltepespor, Pazariçi Köprülüspor formaları giydikten sonra 2 sezon Sultangazi Esentepespor’da görev yapmıştı. Futbol kariyerinde 7 şampiyonluğu bulunan başarılı futbolcu defansta görev yapıyor.

fotograf 3

Ersel Çelik de tamam
Cevatpaşaspor, dış transfer çalışmalarına devam ederken, iç transferde başarılı futbolcularla yeniden anlaşıyor. Kırmızı-beyazlı Bayrampaşa temsilcisi son olarak Ersel Çelik ile de yeniden anlaştı. Futbola Gaziosmanpaşaspor’da başlayan 1993 doğumlu futbolcu, Onurspor ve Teraziderespor formaları da giymişti.

 

Not: Haberde sözü edilen Sultangazispor daha sonra Cebecispor olarak ismini değiştirdi. Ardından da İstanbul Sivas adıyla liglerde mücadele ediyor. Onurspor ise Sultangazi Sultançiftliğispor olarak adını değiştirdi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...