Cuma, Ağustos 29, 2014

Yıldıztabyaspor’da Ahmet Şahin yeniden Aday

31 Ağustos 2014 Pazar günü Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirecek olan Yıldıztabyaspor’da mevcut Başkan Ahmet Şahin kırmızı-beyazlı Kulübün Başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladı.



Yönetim Kurulu toplantısında kendisinin tekrar Başkan adayı olma konusunda ortak karar aldıklarını belirten Başkan Şahin, 2 yıldır Yıldıztabyaspor’un Başkanlığını sürdürüyordu. Ahmet Şahin, bir önceki Başkan Yaşar Yamak’ın döneminde Kulüpte Genel Sekreterlik yaparken de, adeta Başkan gibi takımla alakalı olmuş, 2012 yılından yapılan Kongrede de Başkanlığa seçilmişti.

 

"Yıldıztabyaspor için ciddi emekler veriyoruz"
Yerel Futbol Sitesine konuşan Gaziosmanpaşa temsilcisinin Başkanı "İki senedir işimizden, gücümüzden, eşimizden, çocuğumuzdan fedakarlık yaptık. Bu yolda ilerlerken her türlü engellemeler ve zor şartların üstesinden geldik. Her şey dışarıdan çok rahat görünebilir.  Ancak biz Yıldıztabyaspor için çok ciddi emekler veriyoruz. Takımımız geçtiğimiz sezon bir üst lige terfi edemedi ancak bu sezon yeniden yapılanma ile Süper Amatör Lig hedefi ile sezona başlayacağız" dedi.

 

"Bu işi ibadet olarak görüyoruz"
Başkan Şahin "Malum adımız amatör ama ekonomik plan her zaman başta geliyor. Bu cihetle birlikte yeni Yönetimi 9 kişilik yönetimi 13 asil 7 de yedek olarak ayın 31’inde Kongre üyelerimize sunacağız. Gaziosmanpaşa’da Mustafa Koral Başkandan sonra ASKF’de görev aldık. Elimizden geldiği kadar önce Kulübümüze sonra da ASKF’deki görevimiz nedeniyle Kulüplerimize faydalı olmaya çalışacağız. Bu işi seviyoruz ve ibadet olarak görüyoruz. Amatör hizmet bizim için önemli bir görevdir" diye konuştu.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.