Perşembe, Ağustos 21, 2014

Sultan Orhanspor’a ziyaret

Bu sezon BAL’da ilk yılını yaşayacak olan Sultan Orhanspor, hazırlıklarını Kartepe’de Grand Otel’de kamp yaparak sürdürüyor. Turuncu-Lacivertli ekibin, önceki gün kampta ziyaretçileri vardı. Gölcüklü yönetici ve teknik adamlardan oluşan bir grup, Sultan Orhanspor’un kampını ziyaret etti.
BAKLAVA İKRAM ETTİLER
Aralarında Gölcük İY’nin eski futbolcusu ve Teknik Sorumlusu Hüseyin Bat’ın da yer aldığı bir grup Gölcüklü spor adamları, Sultan Orhanspor’un Kartepe’deki kampını ziyaret edip, yeni sezon öncesi Teknik Sorumlu Ramiz Soydaş ile futbolculara başarı dileğinde bulundular. Gölcük’ten gelen ziyaretçiler, Turuncu-Lacivertli ekibin futbolcularına baklava ikram ettiler.

SOYDAŞ, “HAZIRLIKAR ÇOK İYİ GİDİYOR”
Bu sezon Turuncu-Lacivertli ekipte teknik direktörlük görevine getirilen, geçen yıl koordinatör olarak görev yapan Ramiz Soydaş, transferde kadrolarına takviye yapıp, eksiklerini giderdiklerini söyledi. Kampında çok iyi geçtiğini belirten Soydaş, “Çok iyi çalışıyoruz. Lige kadar da hazır duruma geleceğiz. Grubumuzda çok güçlü takımlar var. Sizde çok iyi bir takım olduk” dedi.

KAYNAK: www.ozgurkocaeli.com.tr

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.