Çarşamba, Ağustos 27, 2014

Çengelköyspor transferde durmuyor!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş., kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlılar İbrahim Yay transferinden sonra önemli bir ismi daha kadrolarına kattı.



Yerel Futbol Sitesine konuşan Çengelköyspor A.Ş. Başkanı İsmet Özay, Çengelköyspor camiasına 20 yıl aradan sonra yeniden Profesyonel Lig heyecanını yaşatmak için ellerinden gelenin en mükemmelini yaptıklarını söyledi ve "Hocamız ile görüştük ve defansımızın sağ tarafına takviye yapmaya karar verdik. Bu doğrultuda, geçtiğimiz sezon Batman Petrolspor'da forma giyen 1989 doğumlu futbolcu Erkan Kavak'ı renklerimize bağladık. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Erkan Kavak kimdir?
Futbola 2001 yılında Tekirdağ ekibi Büyük Yoncalıspor'da başlayan savunma oyuncusu, Saray Belediyespor forması giyerken Fenerbahçe'ye transfer oldu. Daha sonra Çorlu Gençlerbirliği, Hadımköyspor, Küçükçekmecespor ve F. Karagümrük formaları giyen Erkan Kavak, İstanbul Güngörenspor'da Profesyonel oldu. Geçtiğimiz sezon Batman Petrolspor'da kiralık oynayan futbolcunun Bölgesel Amatör Ligde 37 maçı, 2.Ligde 16 maçı, 3.Ligde 17 maçı, Türkiye Kupasında ise 3 maçı bulunuyor.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Bağcılar şampiyonluğunu ilan etti

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 12. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Tekirdağ temsilcisi Büyük Yoncalıspor Mahmutbey Stadyumu...