Cuma, Ağustos 29, 2014

Sultan Demirci ameliyat oldu

Bayanlar Liginde mücadele eden Fatih Vatanspor’un önemli oyuncusu Sultan Demirci, başarılı bir çapraz bağ ameliyatı geçirdi.



Fatih ekibinin geçtiğimiz sezon Ankara Fomget Gençlikspor’dan transfer ettiği 23 yaşındaki forvet oyuncusu, Karadeniz Ereğli maçında sakatlanmıştı. Sultan Demirci’nin ameliyatı Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doç.Dr. Tolga Tüzüner gözetiminde gerçekleştirildi.

 

Özcan: İyi ve kötü her günde yanlarındayız
Fatih Vatanspor Kulüp Başkanı Suat Özcan da yaptığı açıklamada "her sporcu bizim için çok önemli. Onların iyi ve kötü her gününde, her zaman yanlarında olmayı hem Kulüp Başkanı hem de büyükleri olarak bir görev biliyoruz. Sultan kızımızın bir an önce sahalara döneceğini umuyoruz çünkü Sultan çok güçlü bir sporcu. Bu vesile ile bu ameliyat esnasında her zaman olduğu kenetlenen ve tüm fedakârlığı gösteren Yönetim Kurulu arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" dedi.

IMG-20130903-WA0009-610x400

Büşra Antrenör olacak
Öte yandan geçtiğimiz sezon Antalya maçında yine yan çapraz bağlarından ameliyat olan sporcusu Büşra Karakuş’un iyileşmesi ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’ni kazanmasının sevinci yaşanıyor. Suat Özcan, tahsilini tamamlayan Büşra Karakuş’un, Vatanspor’da Antrenörlük yapacağını ve kendisi gibi iyi sporcular yetiştireceğini sözlerine ekledi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...