Perşembe, Ağustos 14, 2014

Şile Yıldızspor çalışmalarını sürdürüyor

İstanbul Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Şile Yıldızspor, kendi tesislerinde çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

2014-2015 sezonuna iddialı hazırlanan takımlarından Şile Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil Beyazlılar Şile Stadında Teknik Direktör Recep Gürbaşak yönetiminde çalıştı. 2 saat süren antreman topla ısınma hareketleri ile başlayıp tempolu koşular ile devam etti, antreman yapılan çift kale maç ile sona erdi. Şile ekibinin antremanını Başkan Hasan Çiftçi ve Genel Kaptan Umut İzzet Aydın'da takip etti.


Şile Yıldızspor Amasya'da Kampa girecek
2014-2015 sezonu için ilk etabı tesislerinde tamamlayan Şile Yıldızspor, ikinci etap hazırlıklarına 14 Ağustos'ta Amasya Taşova Borabey Göl Tesislerinde yapacağı 11 günlük kampla devam edecek. 30 kişilik kafile ile Amasya'da çalışmalarına başlayacak olan Yeşil Beyazlılar, 11 günlük kampın ardından İstanbul’a dönüp lig hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

Aydın:  "Tek hedefimiz var Bölgesel Amatör Lig''
Şile Yıldızspor'un Genel Kaptanı Umut İzzet Aydın " Öncelikle geçen sezon kıl payı kaçırdığımız klasman grubuna  bu sene kalacağız, camia olarak buna hazırız ve kenetlenmiş durumdayız.  Klasman grubunda başarılı olup Bal liğine çıkmak istiyoruz. Kulüp olarak geçen seneki çekirdek kadromuzu bozmadan eksik yerlere nokta transferler yaparak dahada güçlendik. Hedeflerimize uygun futbolcularla anlaştık. Perşembe sabahı özel otobüs ile gideceğimiz Amasya'da kampımız başlıyor, burada 4 tane BAL takımı ile hazırlık maçı yapacağız. Allah kaza bela ve sakatlık vermesin, yeni sezonun takımımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="138078,138077,138075,138074"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..