Perşembe, Ağustos 14, 2014

Asırlık çınarların mücadelesinde Beykoz güldü

Anadoluhisarı Spor Akademisi Stadında gerçekleşen hazırlık müsabakasında Türk Futbolunun 100 yılı deviren iki Asırlık Çınarı karşı karşıya geldi. Müsabaka ilk yarıda 1-0 öne geçen sarı-siyahlı ekip ikinci yarıda 2 gol daha bulunca sahadan 3-0'lık skor ile ayrıldı.

Anadoluhisarı İdmanyurdu takımında Enver ile kullanılan penaltı atışından gol sesi çıkmadı. Anadolu Hisarı Spor Akademisi Stadındaki müsabakayı her iki takıma gönül vermiş sevdalıları da takip etti. Geçen sezonki kadrosunun tamamına yakınını kaybeden ve değişim süreci yaşayan Beykoz 1908 takımında genç takımdan A Takıma çağırılan isimlerin yanı sıra yeni transfer edilen oyuncuların görücüye çıktğı maçta oldukça hareketli tempolu bir oyun vardı. Sarı-Siyahlı ekip gelişen atkaklarda Forvette Bağlarbaşıspor'dan alınan BurakAteşli'yi topla buluşturma düşüncesinde iken yeşil-sarılı A.Hisarı İdmanyurdu orta sahadan koşu yollarına atılan uzun toplarla rakip alana sarkmaı yeğlemişti.

Maç bir o kale bir bu kalede pozisyonla ile geçerken ilk gol henzü 4.dakikada sol kanatan kullanlılan faul atışından gelen yüksek topta A.Hisar savunmasının yanlış hamlesi ile bir anda topu önünde bulan Burak biraz saha çapraza kaçtıktan sonra yerden sert bir vuruş ile uzak kale direği önünden topu filelerle buluşturdu.

Ardından gelişem ataklardan bir netice çıkmayınca gol umutları ikinci devreye kaldı. Bu bölümde A.Hisarı İdmanurdu takımı 1 oyuncu dışında takımı tamamen yenilerken Beykoz 1908 3 değişiklik ile maça başladı. İlerleyen dakikalarda oyuncu değişiklikleri devam ederken Beykoz 1908 önce Ahmet ile ardından Yahya ile bulduğu goller ile sahadan 3-0'lık net skor ile ayrıldı.

STAT : A.Hisarı Spor Akademisi
HAKEM : Bülent Yıldan
ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR :  Aykut ( Bayram )-Samet ( Ramazan )-Harun ( Şahin )-Berk-Taner ( Aykan )-Melih ( Enver )-Cem ( Resul )-Mert ( Erhan )-Fırat ( Mustafa )-Kerem ( Zekeriya -Berke )-Fatih-Murat Bıyıklı
ANTRENÖR : Gökhan Hadi
BEYKOZ 1908 A.Ş. : Yağızcan-Serkan ( Ahmet )-Mert ( Yahya )-Lokman ( Enes )-Kayhan-Sezer-Burak-Murat Candan ( Baki )-Emre Usta-Uğur ( Oğuzhan )-Ömer Faruk ( Oktay )
ANTRENÖR : Aydın Çaylı
GOLLER : Burak Ateşli-Ahmet-Yahya

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" columns="4" ids="138065,138064,138066,138067,138068,138069,138070"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..