Çarşamba, Ağustos 13, 2014

Sakarya Yeniken Fırat iddialı

Sakarya'da 20 Eylül’de başlatılması planlanan Süper Amatör Lig öncesinde takımlar hazırlıklarına başladı.

Yenikent Fırat iddialı
Hacı Koltuk başkanlığındaki, Hüseyin Sürün antrenörlüğündeki Yenikent Fıratspor, Camili’de bulunan Yenikent Spor Salonu’nun arkasındaki sahada ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Süper yönetim ve kadro
İl Özel İdaresispor’un kapanmasının ardından takımı alan Yenikent Fıratspor, Süper Amatör Lig A Grubu’nda başarı arayacak. Hacı Koltuk başkanlığında, Hüseyin Sürün antrenörlüğünde güçlü bir kadro ile yeni sezona iddialı girecek olan Borda-Beyazlılar, ilk çalışmalarını yaptı. Camili Yenikent Spor Salonu’nun arkasındaki idman sahasında yapılan ilk çalışmada yöneticiler ile teknik heyet, sporcular birbirleriyle tanıştı.
Centilmenlik istiyorum
Yenikent Fıratspor Kulüp Başkanı Hacı Koltuk; “3 aylık geçmişe sahibiz. Amatör spora renk katmak için mücadele edeceğiz. Futbolun yanı sıra, öncelikli olarak güreş, atletizm ve boks branşlarına kulüp olarak katılacağız. Salon sporlarına da önem veriyoruz. Futbol ekibi olarak çalışmalara başladık. Sporcularımızdan centilmenlik istiyorum. Gereksiz kırmızı kart gören sporcuları kulübümüzde barındırmayacağız. Öncelikli hedefimiz ahlaklı sporcular yetiştirmek” dedi.
Hedefi olan gelsin
Bordo-Beyazlı Yenikent Fıratspor Antrenörü Hüseyin Sürün, yardımcıları Mehmet Kama ve Okan Eken ile birlikte dün takımın başında yer aldı. İlimizde Kuyudibi Barbarosspor ile yaptığı çıkışla ve yetiştirdiği genç sporcular ile gündeme gelen Hüseyin Sürün, sporcularla tanışma faslında, hedefi olmayan, antrenmanlara gelmeyecek olan sporcularla şimdiden aramızdan ayrılabilir. Biz işimizi doğru yapalım. Güçlü bir yönetimimiz var. Olayın maddi boyuna girmeyeceğim. Ama yönetimimizin verdiği sözler yerine gelir. Yeter ki biz sahada başarılı olalım” şeklinde konuştu.
Rakipler belli
20 Eylül 2014 tarihinde başlatılması planlanan Sakarya Süper Amatör Lig A Grubu’nda yer alan Yenikent Fıratspor, Adapazarıspor, Sakarya Kuyudibi, Pamukova Gençler Gücü, Ferizlispor, Hacıkışlaspor, Kazımiyespor, Sapanca Gençlikspor, Karasu Aziziyespor, Kocaalispor, As Akyazıspor ve Arifiye Doğanspor takımları arasında başarı arayacak.

HABER: SİNAN KOLCU

[gallery link="file" ids="138032,138030,138031,138033"]

 

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.