Çarşamba, Ağustos 13, 2014

Arifiyespor sezonu açtı

1946 yılından bu yana Arifiye Doğanspor adı ile ligde mücadele eden Arifiye ilçesi ekibi , yeni adını tescillendirdi. Sakarya ilinin en köklü takımlarından olan Arifiyespor,  1946 yılından bu yana Doğanspor adı ile Amatör Lig’de mücadele ediyordu. Arifiye’nin ilçe olması ile birlikte takımın adı da Arifiyespor olarak tescil edildi.

Adem Turan Başkanlığında, Osman Gümüştaş antrenörlüğünde geçen sezon 1nci Lig’de şampiyon olan Arifiyespor, Süper Amatör Lig’e yükselmişti.


Arifiyespor bu sezon Süper Amatör Lig’de A Grubunda Adapazarıspor, Yenikent Fıratspor, Sakarya Kuyudibispor, Pamukova Gençlergücü, Ferizlispor, Hacıkışlaspor, Kazımiyespor, Sapanca Gençlikspor, Karasu Aziziyespor, Kocaalispor ve As Akyazıspor takımları karşısında başarı arayacak.

Yönetim var, başkan yok
Arifiyespor önceki gün Arifiye Belediye Spor Kompleksinde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Adem Turan başkanlığındaki yönetimde , Selman Çak ve Lütfü Tansı Başkan Yardımcısı, Şahin Celep Futbol Şube Sorumlusu, Emre Aykutlu Basın Sözcüsü, Kemal Cebeci Genel Kaptan olarak yer aldı.  Başkan Adem Turan sezonun ilk açılışına işi nedeniyle katılamadı.

8-10 takviye olacak
Öncelikli hedeflerinin Süper Amatör Lig’de kalıcı olmak olduğunu belirten Genel Kaptan Kemal Cebeci ; “Play-Offa yükselmek için mücadele edeceğiz. Transferlerimiz netleşmedi. 8-10 Futbolcu ile kadromuzu güçlendireceğiz. Grubumuzda iyi ekipler var. Kimseden çekinmiyoruz. Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’ya bizlere verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Arifiyespor’un sezon açılış idmanına 17 sporcu katıldı. Osman Gümüştaş antrenörlüğündeki idman düz koşu ile başladı
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; “ ilçemizde 9 futbol kulübü var.   Arifiye, Kalaycı, Hanlı, Kışlaçay, Çaybaşı Fuadiye sahalarının bakım onarım işleri ile yakından ilgileniyoruz. Buradaki Toprak sahamızı da sentetik saha yaparak amatör Spora kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

HABER: SİNAN KOLCU

[gallery link="file" ids="138036,138038,138037,138039"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.