Perşembe, Ağustos 21, 2014

Kocaelispor galibiyetle başladı

Hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Kocaelispor, ilk hazırlık maçında Çatalcaspor’u mağlup etti.

 

Yeni sezon hazırlıkları için geçtiğimiz günlerde Bolu’ya giden Kocaelispor, burada ilk hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çatalcaspor ile oynadı. Bolu Temal Otel  Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Kocaelispor yönetiminden kalabalık bir grupta takip etti. Yöneticiler, ilk maçta sergilenen oyundan memnun kaldı.
İlk yarı kontrollü oyun
Karşılaşmanın ilk yarısında kontrollü bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar, Çatalcaspor karşısında zaman zaman tehlikeli pozisyonlar buldu. Rakibine çok fazla şans vermeyen temsilcimiz, ilk yarı sonunda soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi görünen temsilcimiz aradığı golü de buldu.
İkinci rakip Karaköprü
Gelişen bir atakta topla buluşan Murat Başak, 69. dakikada Çatalcaspor filelerini havalandırdı ve temsilcimiz 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda da girdiği pozisyonları gole çeviremeyen yeşil siyahlılar, böylece ilk hazırlık karşılaşmasından galibiyetle ayrılmış oldu. Temsilcimiz 22 Ağustos Cumartesi günü, BAL temsilcilerinden Karaköprüspor ile ikinci hazırlık maçını oynayacak.

KAYNAK: www.bizimkocaeli.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.