Perşembe, Ağustos 21, 2014

Çayırovaspor kros yaptı

Yeni sezon hazırlıklarına Ramada Otel’de yaptığı kampla devam eden Çayırovaspor, önceki sabah kros yaptı.

 


Güne erkne başladılar
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da oldukça iddialı olan Çayırovaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarına Ramada Otel’de yaptığı kampla devam eden yeşil siyahlılar, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Çayırovaspor, önceki gün güne oldukça erken başladı.

Öğleden sonra istirahat
Sabah 06.00'da kamp yaptığı Ramada Otel'de uyanarak güne başlayan Çayırovaspor, 06.30'da krosa çıktı. Yaklaşık yarım saatlik bir koşu yapan temsilcimiz, ardından otele döndü ve sabah ardından antrenmanını gerçekleştirdi. Kahvaltı sonrası futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Tamer Köksal sonra kafileye istirihat izni verdi.

Akşam taktik çalışma
Öğleden sonrayı dinlenerek geçiren futbolcular, akşam antrenmanında ise Çayırova Stadı’nın yolunu tutu. Burada gerçekleştirilen taktik antrenmanı başkan Vahdet Kılıç’ta takip etti. Ramada Otel’de yaptığı kampı sürdüren Çayırovaspor, kamp sonrasında verilecek iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına tesislerde yapacağı çalışmalarla devam edecek.


KAYNAK: www.bizimkocaeli.com

 

 

 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..