Salı, Ağustos 12, 2014

Edirne Gençlik'in ilk transferi Orhan Şahin

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Edirnespor Gençlik, transferlere başladı ve Kayseri Şekerspor'dan tecrübeli futbolcu Orhan Şahin'i transfer ederek ilk hamlesini yaptı.



Edirnespor GK Yönetimi teknik heyetini belirledikten sonra futbolcu transferlerine başladı. Edirnespor GK ilk transferini Kayseri Şekerspor’dan Orhan Şahin olarak açıkladı.



Edirnepor GK As Başkanları Erkan Esenkal ve Hasan Yürek yaptıkları ortak açıklamada, yönetim olarak Teknik Direktör Mustafa Ülkü ile anlaştıktan sonra futbolcu transferlerine başladıklarını bildirdi.



Edirnepor GK As Başkanları Erkan Esenkal ve Hasan Yürek, ilk futbolcu transferlerinin Kayseri Şekerspor’da oynayan Orhan Şahin olduğunu belirterek, Başarılı futbolcuyla bir yıllık sözleşme imzaladık. Yönetimimiz transferlere hızlı başladı. Futbolcu transferlerimiz devam edecek” dediler.



Esenkal ve Yürek ayrıca, sezona iyi başlamak için hazırlık dönemini iyi geçirmek istediklerini de kaydetti. Edirnespor Gençlikspor’un yeni transferi Orhan Şahin 1986 doğumlu ve ön libero oynuyor. Tecrübeli futbolcu daha önce Kayserispor, Kayseri Erciyes, Ofspor, Trabzon Yalıspor, Batman Petrol, Kastamonuspor ve Kayseri Şekerspor formaları giymişti.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR



Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.