Salı, Ağustos 12, 2014

Düzcespor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Düzcespor yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İlk çalışmayı Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve yönetim kurulu üyeleri izleyerek, yeni sezona direkt olarak şampiyonluğa oynayan güçlü bir takım oluşturmak istediklerini ve sezon sonunda bu çalışmanın meyvesini 3.lige çıkarak almak istediklerini ifade ettiler.

Düzcespor sezonun ilk idmanına yeni hoca ve yeni futbolcuları ile çıktı. Akşam gerçekleştirilen antrenmanına düz koşu ile başlayan futbolcular daha sonrasında ısınma hareketleriyle çalışmalarına devam etti.
Düzcespor Kulüp Başkanı Mehmet Keleş yapmış olduğu basın açıklamasında ; "Bugün hepimiz için çok önemli bir gün.Düzcespor inşallah 3.lige çıkmak üzere top başı yaptı. Düzcespor'umuzu ve yeni futbolcularımızı besmele çekerek yeşil sahalara saldık. Bunlar şimdi ilk olarak ısınma hareketlerini yapıyorlar. İlerleyen günlerde çalışmalarımızı tamamlayarak lige hazır hale gelerek inşallah ligi lider tamamlayacağız. Cenap hoca'ya özellikle bu sene şampiyonluktan emin olduğumu söyledim. Kendisiyle devam edip 3.ligde de başarılı olarak 2.lige yükseleceğimizi söyledim. Oradan da inşallah Bank Asya Ligine yükseleceğimizi ifade ettim. Oradan da inşallah Süper Lige bu takımı çıkarma noktasında her türlü gayreti göstereceğimizi kendilerine söyledim.İnşallah bunu başarırız. Düzce Belediyesi olarak bu güç elimizde var. Ben kulüp başkanı olarak, yönetim kurulumuz ve Düzceliler olarak hepimiz Düzcespor'un arkasındayız. Düzcespor Düzce'nin en önemli ve sahip çıkılması gereken değerlerden bir tanesidir.Bizlerde elimizden gelen en büyük gayreti sarf ederek bu takımı ilerlemesi gerek noktalara taşıyacağız." dedi.

"Dış Transferde 14 Futbolcu Aldık"
Geçtiğimiz sezonda bizimle birlikte yola devam eden arkadaşlarımızdan 7 tanesi ile yeniden anlaştık ve sözleşme imzaladık. 14 tane de yeni oyuncu transfer ederek takıma dahil ettik.bu oyuncular ise ; Barış Bozkurt, Umut Gedik, Tuğrul Karatosun, İbrahim Çukru, Murat Deniz, Zafer Sever, Murat Çaydemir, Rıdvan Kasapoğlu, Emrah Arslan, Oğuz Yıldırım, Özkan Yıldız, Alper Zorla, Eyüp Bayraktar, Yasin Çelik bu sezon Düzcespor'a katılan oyunculardır ve halen daha bir santrafor arayışımız devam ediyor. Sağ bek ve sol bek olarak takımımıza ilave etmek istiyoruz.

"Düzcespor'da Yeni Hocalar İle Yola Devam Edeceğiz."
Yeni sezonda yeni hocamız Cenap Taner ile ilerleyeceğiz. Yardımcılıklarını ise Ogün Demir ve Temel Damaçoğlu yapacak. Sportif Direktör olarak da Erol Köseer olmuştur.

"Tesisimizi Yeniledik."
Takımımızın sezon boyunca kalacağı tesislerimizi de baştan sona elden geçirdik. Yeniden bakımları yapıldı. Tüm eksiklikleri giderildi. Tesis yeniden dizayn edildi. Tesisimiz aynı 5 yıldızlı otel niteliğinde şekillendi.

"Kombinelere Katılım Gösterelim"
Bildiğiniz üzere yeni sezonda kombine kartlarımızı dağıtacağız. Şeref tribünü, basın tribünü, eski kapalı olarak bildiğimiz tribünde kombine bilet satışlarımız da olacaktır. Bu anlamda Düzcespor'u seven, Düzcespor'a değer veren, Düzcespor'un maçlarını izlemek için kendisinde en büyük zevklerden biri sayan taraftarlarımızın ilgi göstermelerini bekliyoruz. Bir forma reklamı ile de çalışmalarımız devam ediyor. Aynı şekilde de saha içi reklam çalışmalarımız devam ediyor. Şeref tribünü için 1.000 TL, basın tribünü için 500 TL, eski kapalı için 300 TL olarak belirlenmiştir. Bilet fiyatları ise eski kapalı 15 TL, yeni kapalı 10 TL, açık tribün ise 5 TL ve kredi kartından taksit olacaktır.

"Kampımız Topuk Tesislerinde Olacak"
Kamp çalışmalarımız devam edecek. Fenerbahçe Tesislerinde kampa gireceğiz.Bu kampın ardından yavaş yavaş hazır hale geleceğiz."

" Düzcespor Kulübünü Hiç Bir Zaman Dilenci Konumuna Düşürmeyeceğiz."
Arkadaşlar, Düzcespor büyük ve güçlü bir kulüptür. Düzcespor'un hiçbir zaman sokaktan para toplamaya ihtiyacı yoktur. Hiç bir şekilde birinden futbolcu veya başka bir şey dilenmesi söz konusu değildir. Düzce Belediyesi olarak, gerekse Düzce'de kulübümüze değer veren ve kulübümüze yardımcı olmak isteyen herkes bunu bir şekilde gerçekleştirir fakat biz hiç bir zaman ben başta olmak üzere yönetim kurulum dahi bir yerlerden bir şeyler dilenmeyeceğiz. Paramızda var, tesisimizde var bakın görüyorsunuz futbolcularımız da var daha da olacak. Hiçbir zaman böyle bir beklenti içerisine girmedik. Ama yardım etmek isteyenlere de kapımız her zaman açıktır. Fakat şunu buradan belirteyim Düzcespor kulübünü hiç bir zaman dilenci konumuna düşürmeyeceğiz. Bu güne kadar da kimseden böyle bir talebimiz olmamıştır.

"Aziz Yıldırım Düzce İçin Büyük Değerdir."
Başta Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe Kulübüne bizlere böyle güzel bir katkı verdikleri için teşekkür ediyorum. Hem Düzce'de güzel bir maç oynandı hem de Düzcespor kulübüne maddi bir katkı sağlanmış durum oldu. Net olarak Düzcespor'a kalan para 124.000 TL 'dir.
Düzcespor Yönetim Kurulu olarak toplu bir şekilde takımın çalışmalarını izlediler. Düzcespor'un günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanacağı ve kamp dönemi olarak da Düzce Fenerbahçe Topuk Tesisleri seçilerek burada kamp yapacağı bildirildi.

HABER-FOTOĞRAF: EMRAH TUZCU / İBRAHİM TUZCU

 

[gallery link="file" ids="137976,137975,137974,137970,137971,137972,137973"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..