Salı, Eylül 05, 2023

Haznedar Çetinkayaspor teknik heyetine iki takviye



Bu sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Haznedar Çetinkayaspor teknik kadrosunu iki önemli isimle güçlendirdi. 

Başkan Vekili Şenol Gürel şu açıklamayı yaptı: 
"Geçen sezonlarda da kulübümüzde çalışarak başarılara imza atan, disiplini ve özverisi ile bilinen Hasan Yılmaz Özçetin ve yıllarda kulübümüzde futbol oynayan Atacan Güzel hocamız ile anlaşmaya vardık. İki hocamız bu sezon A takımdan sorumlu olacak. Geçen sezon A takımımızı 2. Amatör Lig'e şampiyon yapan teknik direktörümüz Yunus Güçin de görevinin başında ve tüm ekiplerden sorumlu olacak.

Hedefimiz üst ligler
Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Hedefimiz öncelikle 1. Amatör Lig'de kalıcı olmak ve akabinde kulübümüzü üst liglere çıkarmak. Bize ve kulübümüze her zaman her yerde destek veren, en sıkıntılı günlerinde dahi desteğini esirgemeyen, hocalarımızla anlaşmamızı sağlayan, tüm sıkıntılarımızda yardımcı olan ve şu anda aramızda olmayan Muhammed Öztekin hocamıza da teşekkürlerimi iletiyorum. En kısa zamanda yuvasına dönmesini bekliyorum.

Yapılanmaya gidiyoruz
Yeni sezon için sürprizlerimiz devam edecek. Çetinkayaspor olarak kapsamlı bir yapılanmaya gidiyoruz. Bütün yaş gruplarına hazırlanıyoruz. Yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar dileriz.1

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.