Cumartesi, Mart 09, 2024

Selahattin Ercan 'dan Futbolculara moral yemeği


Bu hafta sonu Kırıkkale deplasmanında Kırıkkalegücü FK ya konuk olacak olan Küçükçekmece Sinop Sporlu futbolculara işadamı ve aynı zamanda sarı lacivertli kulübün başkan yardımcısı Selahattin Ercan moral yemeği verdi.

TFF 3.Lig 1.Grupta Play Off için  mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor’a Sinopsporlu iş adamlarının moral desteği devam ediyor. Ligin 24. Hafta maçında Kırıkkale Başpınar Stadında ,Kırıkkalegücü FK ile karşılaşacak olan Küçükçekmece Sinopspor’a Kulübün başkan yardımcısı  ve aynı zamanda Ercan Flexible Ambalaj yönetim kurulu başkanı Sinoplu iş adamı Selahattin Ercan Küçükçekmece Sinop Spora moral yemeği ikram etti.

Düzenlenen yemek programına, Başkan yardımcılarından Alim Aslan,Genel Kaptan Mustafa Ulu, yönetim kurulu üyesi Mevlüt Yüksel,Abdullah Kara,Erdal Özcan ,Özgür Karakurt ,Teknik direktör Galip Gündoğdu, Yardımcıları , Genel Koordinatör Yasin Şahin, Sportif Direktör  Fazlı Tan,  Kulüp Müdürü Recep Kelment ve sarı lacivertli futbolcular katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte Kulübün başkan yardımcısı  ve aynı zamanda Ercan Flexible Ambalaj yönetim kurulu başkanı Sinoplu iş adamı Selahattin Ercan ,Pazar günü de çok önemli bir maça çıkacağız. Bu konuda bütün hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Pazar günü kazanacağımıza benim şüphem yok. Benim sizlere inancım dün olduğu gibi bugün de devam ediyor.  Ne kadar birlik beraberlik içinde olursak, o kadar başarılı oluruz. Değerli yöneticilerimiz ile sizinle birlikte olmak istedi.  Biz bir aileyiz. Biz elimizden gelen en iyi gayreti, mücadeleyi vermeye çalışıyoruz. Bu ülkenin bir tane Profesyonel  futbol kulübü vardır.O da Küçükçekmece Sinopspor’dur ve lig sonunda önce Playoff kalarak daha sonra  mutlaka 2.Lige çıkacaktır. Sizlere güveniyor ve inanıyorum . Dualarımızla ve iyi dileklerimiz ile her zaman arkanızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz dedi.

Haber.Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.