Cumartesi, Mart 23, 2024

İshaklı zorlu bir virajı aştı



Bölgesel Amatör Lig 1. Grup lideri Beykoz İshaklıspor takipçilerinden Nişantaşıspor'u deplasmanda 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyet aldı.

Ligin ilk yarısında Beykoz Stadı'nda oynanan her iki takımım mücadelesi Beykoz İshaklıspor takımının 3-2 galibiyeti ile tamamlanmıştı. Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'ndaki rövanş maçını da 2-0 kazanan Beykoz Temsilcisi en yakın takipçisi ile arasındaki 4 puanlık farkı da korumuş oldu.

Stat : Ayazağa Yusuf Tunaoğlu
Hakemler : Mete Burak Kaya, Ömer Sözcü, Taner Kıtmır
4.Hakem Bekir Taşöz
Nişantaşıspor : İnanç, Gurur, Barış, Hüseyin, Şahin Ali, Hatip Cihan, Ömercan, Melih, Veysel ( Dk.46 Berke Eyüp ), Umut ( Dk.46 Gürkan ), İsmail
Yedekler : Eşref Barış, Ahmet, Olcay, Gürkan, Muhammed Can, Kerem, Muhammed Emin, Tunahan
Teknik Direktör : Cahit Kesler
Beykoz İshaklıspor : Muharrem, Mert, Mehmet, Yusuf, Muhammed Ali Semiz, Onur Karavuş ( Dk.85 Ali Emre ), Arda (Dk.46 Berk ), Ömer Coşkun ( Dk.73 Yusuf Ovit ), Fırat, Deniz ( Dk.85 Onur Aydın ), Muhammed Çiçek 
Yedekler : Nevzat Doğukan, Anıl, Oğuzhan Yedibela,  Furkan,  Mustafa,  İsmail Hasan
Teknik Direktör : Aydın Dursun
Goller : Dk.42 Ömer Coşkun, Dk.53 Fırat Küçükgülmez
Kırmızı Kart : Dk.68 Cahit Kesler ( Nişantaşı T.D.)
Sarı Kartlar : Onur Karavuş, Berk, Fırat ( Beykoz İshaklıspor ) Hüseyin, Gürkan ( Nişantaşıspor ) 




Dk.6 Ceza alanı içinde Ömer Coşkun soldan iyi kaçan Mesut'u topla buluşturdu, Kaleci İnanç ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu Kaleci İnanç topu kornere gönderdi.
Dk.13 Rakip ceza alanı yayı üzerinde önünü boşaltan Veysel Can'ın ' vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.
Dk.29 Nişantaşıspor atağında ceza alan yayı sağ tarafında Hatip Cihan Evin, içeriye koşusunu yapan Ömercan'a topu aktardı, bir anda rakibi ile karşı karşıya gelen Kaleci Muharrem, Ömer Can Ahenk'in şutunu çıkardı.
Dk.33 Nişantaşı ceza alan yayı gerisinde Fırat Küçükgülmez, sağındaki Kaptan Onur Karavuş'a topu aktardı, onun da bekletmeden vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk.40 Beykoz İshaklıspor atağında Mesut Dağlı kendisini karşılayan rakibini oyundan düşürdükten sonra çaprazdan şutunu çekse de top Kaleci İnanç Gökçe'de kaldı.



Devre biterken gelen gol
Dk.42 Beykoz İshaklıspor atağında rakip ceza alanına sağdan giren Fırat, topu Ömer Coşkun'a aktardı, önündeki savunma oyuncusu klas bir hareketle oyundan düşürüp önünü açan yetenekli isim yerden bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

Dk.45 Beykoz İshaklıspor ani bir çıkış yaptı topla sağdan ceza alanına giren Fırat önünü boşalttı, vurmak yerine Ömer Coşkun'a aktardı onun da beklemediği bu topa vuruşu yandan autla neticelendi.

Fırat takımını rahatlattı
Dk.53 Soldan kendi yarı alanından hızlı bir çıkış yapan Beykoz İshaklıspor'da İkinci Yarı oyuna dahil olan Berk sürdüğü topu Fırat'a aktardı, topla savunmadan arkadan müdahaleye karşın ceza alanı içinde Kaleci İnanç ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yapan Fırat'ın topunu Kaleci İnanç çıkardı tekrar topla buluşan Fırat Küçükgülmez yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0

Dk.77 Rakip ceza alanı çizgisin az gerisinden Yusuf Ovit'in çektiği sert şutu Kaleci İnanç çıkardı.

Beykoz İshaklıspor müsabakayı 2-0 kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyüşüne devam etti.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...