Salı, Mart 26, 2024

Küçükçekmece kulüpleri iftarda buluştu


Küçükçekmece'de amatör spor kulüplerinin temsilcileri iftarda bir araya geldi.

Yeşilova'daki Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen iftar organizasyonunda Küçükçekmece'deki amatör spor kulüplerin yöneticileri ve sporcuları bir araya geldi. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin ev sahipliğini yaptığı iftara Cumhur ittifakı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanvekili Barış Sert, millî futbolcu, futbol yorumcusu ve teknik direktör İlker Yağcıoğlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve AK Parti Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Adayı Seymen Gençtürk, kulüplerin yöneticileri ve sporcular katıldı.


Gecede Hüseyin Gülgönül tarafından Cumhur ittifakı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması takdim edildi.

Kendisi de eski bir futbolcu olan Birlik Başkanı Seymen Gençtürk, Yeniay'a desteğini açıklarken kulüplere seslenerek "Daha önceki dönemde Aziz Yeniay'ın spor camiasına yaptığı büyük yatırımlara şahit oldum. Ben de Seymen Gençtürk olarak sizlerden destek istiyorum. Sizin siyasi görüşünüzün ne olursa olsun, hangi takımı tutuyor olursanız olun veya nereli olursanız olun, spor camiamız için ve Küçükçekmece'nin mimarı Aziz Yeniay için sizlerden şahsınızdan destek istiyorum" dedi.


Seymen Gençtürk'ün Vaatleri:

* Katılım payını iki katına çıkaracağız.
* Malzeme desteğini 100.000 liraya çıkaracağız.
* Her spor kulübünün antrenörünün bir maaşını KİTAŞ üzerinden ödeyeceğiz, başkanımız sözü verdi.

Gençtürk, 31 Mart seçimlerinde AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ı seçtiklerini ve kendisinden destek istediklerini söyledi.


Yeniay: Küçükçekmece'yi sporun merkezi yapacağız

Cumhur ittifakı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, Seymen Gençtürk'ün desteğine teşekkür ederek, "Spor camiasına her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Küçükçekmece'yi sporun merkezi haline getireceğiz" dedi.

Yoğun katılımın olduğu gecede konuşmaların ardından katılımcılara günün anısına Milli takım forması hediye edildi.

Haber: Yılmaz Aktepe






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...