Salı, Mart 19, 2024

Cinel: Artık hiçbir maç rahat geçmeyecek



Bölgesel Amatör Lig 1.Grubup'un lideri Beykoz İshaklıspor'da cuma günü oynanacak Nişantaşıspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Bordo-Mavili ekipte Kulüp Başkanı Ali Cinel, " Bu andan sonra hiçbir maç rahat geçmeyecek " derken, "Telafisi olmayan haftalar başladı. Şampiyonluk yolunda her ne kadar 4 puanlık bir avantajımız olsa da her hafta sürpriz sonuçları görüyoruz. Biz o sürprizi yaşamamak için işimizi sıkı tutmak zorundayız. Cuma günü bu kapsamda zorlu bir mücadele bizi bekliyor olacak. Şampiyonluğa kilitlenmiş bir takım olarak İnşallah Beykoz'a mutlu döneceğiz " diye konuştu.




Beykoz İshaklıspor Takım Antrenörü Aydın Dursun ise kalan 7 haftalık maratonu başarı ile tamamlama beklentisinde olduklarını söylerken, " Kendimize 4 maçlık seri belirledik ve bu maç serisini galibiyetlerle atlatıp, son maçlarımıza avantajımızı korumuş bir takım olarak çıkmak istiyoruz. Kritik bir maç programı var, herkes rakibinin takılmasını, puan kaybını beklemekte bu doğal. Nişantaşıspor ile yapacağımız müsabaka sezonun en kritik maçı olabilir. Futbolcu kardeşlerimizde de bu tablonun farkında " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...