Salı, Mart 19, 2024

Ferahspor iki golle kazandı


İstanbul 2.Amatör Ligi 16.Grup'un ilk haftasında Üsküdar temsilcisi Ferahspor, Selimiye Stadı'nda Ataşehir ekibi Fetih Kelkitspor'u ağırlarken maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Ferahspor henüz 7.dakikada Hasan Enes Güner'in ceza sahası içinden bulduğu golle öne geçti. Fetih Kelkit beraberliği sağlamak için ataklar yapsa da ara transferde Küçükayasofya'dan takıma dahil olan kaleci Emirhan Coşkun'u geçemedi. İlk yarıyı yeşil-beyazlılar 1-0 önde tamamladı. 

Karşılıklı kırmızı kartlar
İkinci yarının 59.dakikasında Uğurcan Tokul'un ayağından bir gol daha bulan Ferahspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın son bölümünde Ferahspor'dan Kaan Türkmen, Fetih Kelkit'ten ise Fehmi Hakan Gül kırmızı kart görerek takımlarını bir kişi eksik bıraktılar.  

Sezona 3 puanla başlayan Ferahspor geçen sezon grubunu 4.sırada tamamlarken, 1.Amatör'de mücadele eden Fetih Kelkit play-out maçında Çiğdemspor'a yenilerek küme düşmüştü.

Her iki takım en son 2014-2015 sezonunda 2.Amatör Lig 16.grupta karşılaşmış, her iki maçı da Ferahspor 2-1 ve 6-4'lük skorlarla kazanmıştı. 

Haber: MURAT İLTER

ferahspor

fetih kelkitspor

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 27 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...