Pazar, Mart 24, 2024

Merkezefendispor uzatmada güldü


İstanbul SAL Klasman B Grubu ilk hafta maçında Gülsuyuspor ve Merkezefendispor takımları Sarıyer Çayırbaşı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçı Merkezefendispor 3-2 kazandı.

Maça iyi başlayan Gülsuyu henüz 16. dakikada Sergen Arışan ile 1-0 öne geçti. Ardından Merkezefendi'nin atakları gelmeye başladı ve 25. dakikada Fatih Eren Kurtuluş'un golüyle Zeytinburnu ekibi beraberliği sağladı: 1-1. 

Gülsuyu yine öne geçti
Karşılıklı ataklarla geçen maçın 33. dakikasında Emro Türko ile golü bulan Gülsuyuspor 2-1 öne geçmeyi başardı. 5 dakikalık ilave süre eklenmesinin ardından Merkezefendispor ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. 

Galibiyeti Orçun getirdi
İkinci yarının başlamasıyla Gülsuyu kontrollü oyunu tercih etti. Buna keza Merkezefendi golü düşünen kazanmayı isteyen bir görüntü ortaya koydu. 70. dakikada Merkezefendi golcüsü Orçun Güzeldereli'yle beraberliği yakaladı: 2-2. 

Son bölümde daha atak olan taraf Merkezefendispor'du. Nitekim uzatma anlarında penaltı kazanan mavi beyazlı takım 90+5'te Orçun Güzeldereli'nin vuruşuyla öne geçti ve maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Haber: Bilgin Budun

Hiç yorum yok:

Anadolu FK lige tutundu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu FK sahasında Küçükçekmecespor'u 5-1 yendi.