Pazartesi, Mart 25, 2024

Pendik Güllübağlarspor'da hedef şampiyonluk



İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grup'ta ilk 2 maçında 4 puan ala ve zirveye kurulan Pendik Güllübağlarspor sezonu da lider bitirerek 1. Amatör Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Başkanlığını Yaşar Tanrıgül'ün yaptığı Güllübağlarspor'u Metin Ersan ve Atilla Tenzil Belentepe çalıştırmakta. Mavi-siyahlı ekip sezon öncesi Balkan Yeşilbağlarspor'dan Hakan Teksoy, Furkan Marş, Osman Zahid Duran, Emircan Kotan, Kavakpınarspor'dan Ali Şenol, Oğuzhan Bölükbaşı, İbrahim Çakır, Yakacıkspor'dan Devrim Kurt, Ataşehir Doğuşspor'dan Kubilay Cinaz'ı transfer etti. Ayrıca geçen sezon Türkiye U17 Şampiyonası finallerine giden takımın kilit isimleri de bu sezon A takım kadrosunda.

Başkan Yaşar Tanrıgül "Genç ve tecrübeli isimlerin birleşiminden çok iyi bir kadro yaptık. Gençlerimiz çok yetenekli ve kaliteli... Metin ve Atilla hocalarımızın zaten kariyerleri ortada. Bu sezon şampiyon olmak için elimizde her şey mevcut. Grubumuzda iyi takımlar var ancak ben takımıma güveniyorum, ipi göğüsleyen takım biz olacağız" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...