Salı, Mart 26, 2024

Liman: Hakem kararları maçın önüne geçti


İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta pazartesi günü oynadığı maçta sahasında Kıraçspor'a 4-3 yenilen Ambarlıspor'da karşılaşmanın hakemine tepki var.

Ambarlıspor Kulübü Başkanı Hakan Liman "Çok iyi bir futbol oynadık ancak maalesef 4-3 kaybettik. Hakem verdiği kararlarla maçın önüne geçti. 60. dakikada bir futbolcumuz atıldı. Son bölümlerde net penaltımız verilmedi. İki futbolcumuz, maç bitiminde verilmeyen yüzde 100 penaltı sonrası aşırı tepki gösterdiler. Her ne olursa olsun; zor şartlarda görev yapan hakemlerimize aşırı tepkiyi hoş göremeyiz" dedi.

Ambarlıspor olarak tek amaçlarının fair play içinde mücadele etmek olduğunu belirten Liman "Hakemler başımızın tacı. Bizden önce de maç yönetmiş, ıslanmışlardı. Üşümemeleri için içlik verdik, maçı rahat yönetmelerini istedik. Ayrıcalık istemiyoruz, tek isteğimiz adil olunmması. Başka kulübün maçı olsa belki çok çirkin olaylar yaşanabilirdi ama biz her şeye karşın hakemlerin güvenle içeri girmesini sağladık" diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak
Fotoğraf: İskender Kordu/www.istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

Vefa'dan 'Usta' işi galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta düşmesi daha önceden kesinleşen Vefa SK deplasmanda Alibeyköyspor'u 3-2 yenerek 10 hafta sonra galip ...