Salı, Mart 26, 2024

Dursun: Çok güzel bir hava yakaladık


Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri olan Beykoz İshaklıspor'da salı günü oynanacak Sarıyer Yenimahallespor maçı öncesinde Beykozlu Futbolseverlere çağrı var.

Bordo-Mavili ekipte Başkan Yardımcısı Selim Şimşek final maçlarının hatasız kapama düşüncesinde olduklarını söylerken, "Beykoz İlçesinin Bölgesel Amatör Ligdeki tek temsilcisi olarak kalan maçlarımızda ilçe futbolseverlerini de maçlarımızda görmek istiyoruz. Profesyonel lige çıkmak için önümüzde sadece 6 maç kaldı. 2 Nisan Salı günü grupta düşme hattının hemen üstünde yer alan Sarıyer Yenimahallespor'u konuk edeceğiz. Beykoz Stadı'nda Saat 15.00'de başlayacak maçımıza herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Beykoz İshaklıspor Teknik Direktörü Aydın Dursun ise herkes gibi gerek futbolcularda, gerekse de teknik kadroda heyecanın hakim olduğuna vurgu yaparken, "Çok güzel bir hava yakaladık. Bunun kayıp yaşamadan devam etmesi en büyük arzumuz. Cuma günü düşme hattının üstünde kritik noktada olan Sarıyer Yenimahallespor ile üst düzey geçmesini beklediğimiz bir mücadele yaşayacağız. İnşallah 3 puanla ayrılıp kalan 5 maçımıza odaklanacağız "diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 27 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...