Cuma, Mart 29, 2024

Kavacıkspor ve Galatasaray arasında işbirliği



Kavacık Spor Kulübü Başkanı Enes Kararmaz ve Yönetim Kurulu Galatasaray A.Ş ile imzalanan işbirliği anlaşması ile kulüplerinin adını büyük bir camia ile yan yana getirerek yine büyük bir başarıya imza attı.

Kavacıkspor'un başarılı genç Başkanı Yönetim Kurulu ile büyük fedakarlıklar yaparak hem sosyal projelerde hem de futbol akademilerinde yüzlerce genç ve çocuğa futbol eğitimi verildiğini belirtti. 

Başkan Kararmaz, Beykoz ilçesinin Türk futbol havuzuna en çok oyuncu veren kulüplerinden olduğunu ve kendi öz kaynak oyuncuları A takımda 4 Sal Klasman Şampiyonluğu ve 2 yıl Bölgesel Amatör Lig başarısı ile örnek bir kulübün başkanı olma onuruna eriştiğini kaydetti.


Galatasaray A.Ş ile yaptıkları işbirliğinin Öz kaynak Akademilerini daha da geliştireceğini belirten Kararmaz hedeflerinin hem mahallenin çocuklarını kötü alışkanlıkların tuzaklarından spor eğitimi ile uzak tutmak olurken aynı zamanda da öz kaynak oyunculularımızın süre alabileceği profesyonel ligler olduğunu belirterek bu doğrultuda  çocukların gençlerin ve Kavacık Sporunuzun başarısı için Yönetim kurulu ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...