Pazar, Mart 31, 2024

Kritik maçta kazanan İstanbul Mesudiyespor


TFF Kadınlar 3. Lig 14.Grup 10. hafta mücadelesinde son iki sırada haftaya başlayan Rüzgârlıbahçe İdman Yurdu ve İstanbul Mesudiyespor takımları Kavacık 15 Temmuz Şehitler Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanan 5-1' lik sonuçla konuk ekip İstanbul Mesudiyespor oldu.

Maça hızlı başlayan konuk ekip maçın ilk dakikalarında Hande'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sonrasında Ebru ve Hande ile 1 gol daha bulan İstanbul Mesudiyespor farkı bir anda 3'e çıkarttı. Ev sahibi ekip bu gollere ilk yarının son bölümünde Leyla Aslışah'la karşılık verince ilk yarı 3-1 İstanbul Mesudiyespor lehine sonuçlandı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren konuk ekip Hande'nin ayağından iki gol daha bularak mücadeleden 5-1 galip ayrılarak ligdeki ilk puanlarını aldı. Maçtan mağlup ayrılan Rüzgârlıbahçe İdman Yurdu takımı da 3 puanda kaldı.


Ligin ilk yarısında rakibine 2-1 yenilen Metin Yılmaz'ın talebeleri rövanştan 5-1 galip ayrılarak ikili averajda avantajı eline geçirdi.

Maçın kahramanı, 4 gol atan Mesudiyesporlu Hande Eriş'ti.

Yılmaz: Hedef maçımızdı
Maçtan sonra görüşlerini aldığımız İstanbul Mesudiyespor Teknik Sorumlusu Metin Yılmaz şu ifadeleri kullandı: "Ligde kalmak için hedef maçımızdı. Kazanmak istiyorduk. Oyuncularım çok iyi bir futbol karşılığında sahadan galip ayrılmayı başardılar. İkili averajı da elimize geçirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Sahada iyi niyetle mücadelede eden rakibimize teşekkür ediyorum. Kalan maçlarında başarılar diliyorum"



Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...