Cumartesi, Mart 09, 2024

Karacaahmet'ten, Tahkim'in yeni kararı hakkında açıklama


Tahkim Kurulu, İl Tertip Komitesi tarafından İst.Gümüşhanespor maçında 3-0 hükmen mağlup sayılan ve itirazı AFDK tarafından reddedilen Öz Karacaahmetspor'un itirazını görüştü.

Önceki itirazı kabul edilen Öz Karacaahmetspor ikinci kez AFDK'dan ret aldıktan sonra yeniden Tahkim'e başvururken kurul bu kez 'dosyada incelemenin devamına' karar verdi.

Konuyla ilgili Öz Karacaahmetspor Genel Kaptanı Barış Mısırlıoğlu bir açıklama yaptı. Mısırlıoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Hukuki süreç devam ediyor'
"Tertip Komitesi ve AFDK’nin saha komiserinden lütfedip almadığı ek raporu, Tahkim Kurulu alıp dosyaya ekledi. Tahkim Kurulu konuyu ancak bu oturumda esasen ele alabildi. Savunmamızı mantıksız bulmayıp, bu oturumda itirazımızı sonuca bağlayamadı. Hukuki süreç devam ediyor. Tekrar uyarıyoruz: İcracı konumda bulunan, işlerini düzgün yapmayıp SAL klasman grubu organizasyonunu sekteye uğratan ve kamuoyuna açık platformlarda görüş beyan eden TFF İstanbul Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ile kişi ve kurumlara kanaatini belirten  TFF İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez artık sürece dahil olmasınlar. Amatör futbol kamuoyuna duyurumuzdur. Herkes bir gün Karacaahmetli olacak."


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.