Cuma, Kasım 24, 2023

Toprak hat-trick yaptı Maltepe Yıldız farklı kazandı



 İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup’ta Maltepe Yıldızspor deplasmanda Soğuksuspor’u 6-1 mağlup etti.

Paşabahçe Stadı’ndaki maça hızlı başlayan Maltepe Yıldız Spor, ceza sahası içinde Aziz Tatlı’nın düşürülmesiyle penaltı kazandı. 24. dakikada topun başına geçen Toprak Lüleci, penaltıyı gole çevirdi, konuk ekip 1-0 öne geçti. Golden sonra etkili oyununa devam eden deplasman takımı, 34. dakikada kazandığı kornerden Stephan Mbala’nın kafa vuruşu ile skoru 2-0’a getirdi. Baskısını sürdüren Maltepe Yıldız Spor, 40. dakikada yine kornerden Toprak Lüleci’nin kafa vuruşuyla skoru 3-0 yaptı. Toprak 44’te frikikten ilk yarının skorunu ilan etti: 4-0


Mert penaltı kurtardı
İkinci yarı başladığında 47. dakikada Aziz Tatlı’nın ceza sahası dışından attığı gol ile skor 5-0 oldu. Sonrasında iki takım da karşılıklı ataklarla oyuna devam ederken, Maltepe Yıldızspor kalecisi Mert Hüseyin Gültekin kalesinde devleşti. Başarılı kaleci, Soğuksu’nun kullandığı penaltıyı kurtarıp takımına güven verdi. 

71. dakikada Soğuksuspor’dan Erdinç Alınak’ın bulduğu gol ile skor 5-1 oldu. Maçın 90. dakikasında Selçuk Doğru’nun yaptığı ortada Muhammet Emin Demir ceza sahası içinde topla buluşup skoru 6-1’e getirdi ve bu gol maçın skorunu da belirledi.

Gol krallığında zirvede
Bu arada Maltepe Yıldızspor’un başarılı kaptanı Toprak attığı 3 golle toplam gol sayısını 6’ya çıkardı ve grupta gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...