Salı, Kasım 21, 2023

Pendik Emekspor çıkışa geçti


Sezona 2 mağlubiyetle başlayıp daha sonra teknik direktör değişikliğine giden İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup takımlarından Pendik Emekspor çıkışını sürdürdü.

Geçen hafta evinde ligin iddialı takımlarından Çavuşbaşıspor'u yenen Emekspor bu haftada yine ligin iddialı takımlarından Samandıra FK ile deplasmanda karşılaştı. 

Ömerli Stadı'nda oynanan mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Pendik temsilcisi maçın 2. yarısında Halil İbrahim Yondemir'le bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Şampiyonluk parolasıyla girdiğimiz sezona maalesef iyi bir başlangıç yapamadık. Bir kan değişikliği ihtiyacı duymuştuk. 2.hafta sonunda takımı Cansın Aklem hocamıza emanet ettik. Cansın hocayla birlikte oyuncu grubumuz da saha içinde olumlu reaksiyon verdi. Grupta oynadığımız 2 zorlu mücadeleden 6 puanla ayrıldık. Takımızın özgüveni yerine geldi. Herkes mutlu, yüzler gülüyor. Rüzgarı da arkamıza alarak rehavete de kapılmadan önümüzdeki Kaynarcaspor karşılaşmasından takımızın 3 puanla döneceğine inanıyoruz.”

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...