Çarşamba, Kasım 22, 2023

Gaziosmanpaşa'ya liderlik 'Bereket'iyle geldi



İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Gaziosmanpaşaspor deplasmanda Tokat Bereketlispor'u 2-1 yenerek liderliğe yükseldi.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda yoğun yağış altında, çok soğuk bir havada oynanan maçı Oğuzcan Duran yönetti. Soğuk havaya karşın maçı çok sayıda futbolsever takip ederken Gaziosmanpaşa'dan da çok sayıda taraftarın tribünde olduğu görüldü.

İlk yarı genel olarak dengede geçerken ev sahibi Tokat Bereketlispor 44'te Emre Demir'le golü buldu ve soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda Gaziosmanpaşaspor daha etkili göründü. Maçın 52. dakikasında ceza sahası içinde Ruhi Trak'la verkaç yapan Bülent Emirhan Güngör etrafındaki savunma oyuncularına rağmen zor bir vuruş yaptı, yavaşça kaleye giden top ters ayakta kalan kaleci Elyamin'in bakışları arasında ağlara gitti.


Gaziosmanpaşaspor 62 ve 64. dakikalarda iki net fırsattan faydalanamadı. 90+5'te Ruhi Trak'ın ceza sahasını tam karşıdan gören noktadan kullandığı serbest vuruşu kaleci Elyamin kurtarsa da dönen topu tamamlayan Hakan Karasu takımına 3 puanı getirdi: 1-2.



Adnan Keskin'le yolları ayırdıktan sonra Safa Can Güler'le ilk maçına çıkan Gaziosmanpaşaspor bu sonuçla puanını 15 yaptı ve liderliğe yükseldi. Küçükçekmece ekibi Tokat Bereketlispor ise 10 puanda kaldı.

Haber: Barış Berber

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...