Perşembe, Mayıs 23, 2019

TFF toplantılarının yarısını amatöre harcıyoruz


TFF Başkan Vekili ve başkan adayı Nihat Özdemir, TFF'nin amatör futbola çok büyük önem verdiğini ve büyük yatırımlar yaptığını söyledi.


İASKF iftarında konuşan Özdemir ""Bu dönemde başta Yıldırım Demirören olmak üzere Sayın Ali Düşmez'le beraber amatör spor kulüplerine büyük destek verdik. İnanın tüm yönetim kurulu toplantılarımızn yarı zamanını amatör spor kulüplerine harcadık. Onların sorunlarını, onların maddi yapılarının düzelmesi için elimizden gelen desteği yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz çünkü inanıyoruz ki Türk sporunun temeli amatör spor kulüplerine dayanmaktadır. Amatör spor kulüplerimizi ne kadar desteklersek, onları güçlü hale getirirsek, Türk sporunun geleceğinin teminatı olduğuna da yürekten inanmış bulunmaktayız. Senede 120 bin maç amatör müsabakalarda oynanıyor. Bu dünya ölçeğinde büyük bir rakamdır ve TFF bu 120 bin maçın organizasyonunu, temel giderlerini ve amatör spor kulüplerine yaptığı destekle başarılı bir şekilde bu süreci devam ettirmektedir" diye konuştu.
Özdemir şöyle devam etti: "Amatör Spor kulüplerine yapılan yardımın Türk sporuna verilen en büyük destek olduğuna inandığım için bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi, sizlerin tesislere, sizlerin maddi imkanlara ihtiyaçlarının olduğunun farkındayız. Ana hedefimiz Türk futbolunda pastayı büyütmektir. Biz bu pastayı ne kadar büyütürsek, buradan amatör spor kulüplerine ayıracağımız payda o oranda büyüyecektir. Onun için yeni yönetim kurulumuza çok önemli görevler düşmektedir. Geldiğiniz için hepinize tek tek samimiyetle ve sevgiyle teşekkür ediyorum.”

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...