Pazar, Mayıs 26, 2019

Altınordu U15, Avustralya Kadın Takımı'nı devirdi


Altınordu U15 Takımımız, bugün de Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Avustralya Kadın Milli Futbol Takımı ile çok güzel bir özel maç oynadı. 



Antalya Gloria Otel’in sahasındaki maçta bu sahada ilk kez kadın ve erkek futbol takımları karşı karşıya geldi ve da futbol tarihine geçecek görüntüler yaşandı. Centilmen Altınordu gençleri, üç devre halinde oynanan karşılaşmanın başında biraz çekingen olsa da daha sonra golleri yağmur gibi sıralamaya başladı. Kırmızı-lacivertli ekip, Utku Büyükköse (2) ve Mustafa Pınarcı’nın üst üste golleriyle skoru bir anda 3-0 yaptı.

Gençlik ile deneyimin karşı karşıya geldiği maçta gençlerin bu enerjisinin hemen ardından tecrübe devreye girdi, Avustralya Kadın Milli Futbol Takımı durumu çabucak 3-2’ye getirdi. Çok renkli görüntülerin oluştuğu mücadele bu skorla sona erdi. 
Maç sonunda Altınordu futbolcuları, idari ve teknik heyetteki herkes kadınlara İzmir’n simgesi nazar boncukları ve Altınordu lisanslı ürünleri armağan etti. 

Avustralya ekibi de şampiyon Altınordu gençlerini tek tek tebrik etti, maçın ardından penaltı atışları ile heyecan devam etti. 




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.