Perşembe, Mayıs 30, 2019

Avcılarspor Adnan Keskin'e emanet


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Avcılarspor’da teknik direktörlük görevine Adnan Keskin getirildi.




Yönetimin uzun süreden beri dirsek temasında olduğu Keskin kendisini sezon sonuna kadar Avcılarspor’lu yapan imzayı törenle attı. Yeni sezonda Keskin’in yardımcılığını ise Şeref Ayvaz’ın yapacağı kaydedildi. Kulüp Başkanı Cenk Gökan ve Genel Kaptan Cem Ergin’in hazır bulunduğu imza töreni kulüp binasında yapıldı.

Gökan: Önceliğimiz Huzur

İmza sonrası bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Cenk Gökan amaçlarının istikrarı sağlamak olduğunu, Adnan Keskin’le de uzun yıllar birlikte çalışmak istediklerini söyledi. Gökan “Adnan Keskin hedeflerimize ve camiamıza uygun bir isim. Bizim için her şeyden önemlisi rahat ve huzurlu bir ortam yaratmak. Önceliğimiz huzur. Hedefimiz olur mu? Hedefsiz halı saha maçı bile olmaz. Ama hedef var diye kendimizi parçalamayacağız. Önemli olan istikrar. Avcılar’ın yeri 5 yıl içinde 3.Lig olmalı” diye konuştu.



Keskin: Çok Mutluyum

Tecrübeli teknik adam Adnan Keskin ise “Öncelikle böyle bir camiaya  geldiğim için çok mutluyum. Başkanın ve yönetimin çok sıcak bir ilgisi var. Bu da beni çok mutlu etti. Camiaya yakışır, onları heryerde en iyi şekilde temsil edecek bir takım yaratacağız. Hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. İki taraf için de hayırlara vesile olsun. Süper Amatör çok iyi tanıdığım bir lig. Şeref Hoca da çok yakından tanıdığım bir ekip arkadaşım. İkimiz de çalışmayı çok seven insanlarız. Bu sene hedefe giderken genç oyunculara da büyük önem vereceğiz. Camiayı mahcup etmeyecek, dik bir takım yaratacağız” dedi.

Daha önce Yıldırım Bosnaspor, Arnavutköyspor, Arnavutköy Belediyespor, Haraççıspor, Vefaspor, Gaziosmanpaşaspor takımlarını çalıştıran 1968 doğumlu teknik adam son olarak geçen sezon Küçükköyspor'da görev almıştı.

Haber: İbrahim Keskin

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.