Pazartesi, Mayıs 27, 2019

Akörenspor'da Gümüşpınarspor'a büyük tepki var


İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'ta ikinciliği ikili averajla Silivri Ortaköyspor'a kaptıran Akörenspor'da Gümüşpınarspor'a tepki var.



Tepkinin nedeniyse, Gümüşpınarspor'un ligin ikinci yarısında şampiyonluk adaylarından sadece Akörenspor'la oynayacağı maça çıkarken, Silivri Ortaköyspor ve İhsaniyespor karşılaşmalarına çıkmaması... Böylece İhsaniyespor ve Ortaköyspor hanelerine 3'er puan yazarken Gümüşpınar karşısında beraberliği ancak 90. dakikada attığı golle bulabilen Akörenspor bir anlamda 1. Amatör Lig'i bu maçta kaybetti. Kaderin bir cilvesi, Gümüşpınarspor ligin ilk yarısında bu üç ekiple oynadığı maçlardan yine sadece Akörenspor'dan puan almayı (0-0) başarabilmişti.

Akörenspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "2. Amatör Küme 2. Grup'ta 1.Amatör Küme'ye yükselme şansı bulunan 3 takım vardı. Bunlardan biri de bizim takımımızdı. Gümüşpınarspor 1.Amatör'e çıkma şansı olan 3 takımdan İhsaniyespor ve Ortaköyspor ile oynaması gereken maçlarına çıkmazken sadece bizim maçımıza çıkmış ve maç esnasında gereksiz gerginliklere sebep olmuşlardır. Bu centilmenlik dışı davranışlarından dolayı Gümüşpınarspor'u kınıyoruz" denildi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...