Pazartesi, Ekim 30, 2017

Alper İstanbul Sinop’a Dur Dedi

1.Amatör 4.grup 5.Hafta mücadelesinde Harmantepespor ile İstanbul Sinop karşı karşıya geldi . Bu maça kadar 17 gol atıp sadece 1 gol kalesinde gören İstanbul Sinop sahaya namağlup ünvanı ile çıktı.

Mücadeleye etkili başlayan İstanbul Sinop ilk yarıda 3 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar 0-0 lik eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

İkinci yarıda da İstanbul Sinop atakları sürerken kontra atakla çıkmaya çalışan Harmantepe de uzun pasla ceza alanı kösesinde topla buluşan Alper iki savunma oyuncusunu çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Alper düzgün bir vurusla 62. Dakikada Harmantepeyi 1-0 öne geçirdi . Golden sonra İstanbul Sinop yine sayısız fırsattan yararlanamayinca Harmantepespor lidere ağır bir yara verdi . Uzatma dakikalarında İstanbul Sinop’un sağ bek oyuncusu Hasan belinden ciddi sakatlanınca ambulans ile hastaneye kaldirildi. Hasan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


 


 


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.