Salı, Ekim 31, 2017

Hakemleri korurken kendisi yaralandı!

İstanbul Süper Amatör 8. Grup'ta  Namık Sevik Stadında Yedikulespor – Kestanelikspor maçı sonrasında, ev sahibi ekibin as başkanı Ozan Derya, taraftarların attığı şişe sonucu başından yaralandı. 


Karşılaşmanın 87. dakikasında Yedikule aleyhena verdiği serbest atış gol olunca ev sahibi taraftarlardan büyük tepki alan hakem Batuhan Kapancı ve yardımcıları, 2-1 Kestanelikspor'un kazandığı mücadelenin sonunda tribünlerin tepkisi sonucu orta saha bekleme zorunda kaldılar. Yedikulespor As Başkanı Ozan Derya hakemlerin önüne geçerek taraftarları ikna etmeye çalıştı. Hakemler ile birlikte soyunma odasına giden Derya, hakemleri korumaya çalışırken tribünden atılan şişe ile başından yaralandı



'Türk futboluna yakışmıyor'
Alnından darbe alan Ozan Derya'ya ilk müdahaleyi sahadaki sağlık görevlisi yaptı. Bu gibi olayların Türk futboluna yakışmadığını dile getirdi Ozan Derya ”Bu maçın gergin geçeceği belliydi ancak maç için yeterli ölçüde güvenlik önleminin alınmadığını gördük. Hakemlerden dolayı hakikaten çok sıkıntılı günler, maçlar yaşıyoruz, inşallah bu son olur. Çünkü bu hatalar sürekli olduğu sürece Yedikulespor için lig çok zor geçer. Biz kimseden bir şey istemiyoruz, yalnızca bizim hak ettiğimizi versinler. Biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor" diye konuştu.


Derya şöyle devam etti: "Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda şu ana kadar alnımızın akıyla büyük emeklerle geldik. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıktık ve topladığımız puanlarla buralara kadar geldik. Yapılan hakem hataları ve kasıtlı kararlar canımızı yakıyor. Kimse bize hikaye anlatmasın. Birileri yine oyunlarını oynamaya başladı ama bu takımın kümede kalmasını  kimse engelleyemeyecek.”


Haber: Nazmi Alkış Fotoğraf: Erol Eftekin


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.