Perşembe, Ekim 26, 2017

37 TAKIM HÜKMEN

Alt Yapıya Verilen Değer ( Kulüpler tarafından )

 

Hep gündem konusu oluyor " alt yapılara değer verilsin diye " ve hep bu yukarılardan bekleniyor !!!


Şöyle bakıldığında kulüpler olarak verdiğimiz değer acaba yeterlimi , biz gerekeni yapıyormuyuz diye bir soru geldi aklıma. Sonra İl Temsilciliği resmi sitesinden biraz bakındım ve oynanmakta olan alt yapı liglerinde neler oluyor diye göz gezdirdim. Puan sıralamalarına baktığımda genel olarak her seneki takımlar gruplarında üst sıralarda olmaya devam ediyor. Yani işlerini yapıyorlar.

 

Oynanmakta olan U14 ve U16 liglerinde bugün itibari ile 37 takım puan sıralamasında (H) yazılı mağlubiyetler almışlar. Yani lige katılacağını bildirip sonrada çekilmişler. Lige katılmak adına az biraz hazırlık yapıldıysa ve sonrada nedenin ne olduğunu bilmesemde , hazırlık yapan çocuklara " hadi bakalım herkes okul bahçesine yada sokak arasına dönsün " denildiyse eyvah eyvah.

 

İmkanı olupta futbol oynayacak çocuk bulamıyorsak demekki kulüp yanlış yerde. Yada birilerinin inadı ile kurulmuş kulüpler " adım yürüsün namım olsun" diye kurulmuş. Buradan bu sonuç çıkıyor.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...