Perşembe, Ekim 26, 2017

Fatsa Belediyespor birlik mesajı verdi

Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Ayhan Demir, Yöneticiler Fazıl Şahin, Ahmet Atalay, teknik direktör Can Güven, taraftar grubu lideri Ulaş Atmaca ve taraftarlar bir araya geldiler.


Kulüp Başkanı Demir yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Fatsa Belediyespor'umuz çok iyi bir başlangıç yaptı. Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz.Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımızı başarılı sonuçlara imza attıkları için kutluyorum.Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.Birlik beraberlik içerisinde sezon sonunda şampiyon olacağız inşallah."


Taraftar grubu lideri Ulaş Atmaca da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bizler yönetim,teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz.Her zaman yanınızdayız.Elimizden gelen desteğin fazlasını vermeye hazırız. Artık birlik zamanı hedefe giden yolda hep birlikteyiz."


Teknik direktör Can Güven ise yaptığı açıklamada "Taraftarlarımız hep yanımızdalar.Bizlerde başarılı sonuçlarla yolimuza devam ediyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluk.Hep beraber bu başarıya ulaşacağız inşallah"diyerek sözlerine son verdi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.