Pazartesi, Ekim 30, 2017

İstanbul Bafra zirveyi dengeledi

Bayrampaşa Belediye Stadı'nda nefesleri kesen maçı galibi tek golle evsahibi oldu.



İstanbul Süper Amatör Lig 1.grup 9.hafta mücadelesinde haftaya 14 puanla 4.sırada giren İstanbul Bafraspor, 17 puanla grupta lider konumda bulunan Albayrakspor'u Bayrampaşa Belediye Stadı'nda konuk etti.



Son derece keyifli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gülen 1-0'lık sonuçla evsahibi İstanbul Bafraspor olunca grupta zirve yarışı iyiden iyiye kızıştı.


İlk yarının ortalarında Bafraspor kaptanı Erkan'ın akıl dolu pası ile rakip alana topu taşıyan günün başarılı isimlerinden Yusuf düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.



Karşılaşmada son dakikalarda penaltı kazanan Albayrakspor'un kullandığı penaltı atışını İstanbul Bafrasporun başarılı kalecisi Cemil müthiş bir refleksle köşeden çıkartınca karşılaşma 1-0 evsahibi ekip lehine sonuçlandı.



Karşılaşmanın son anlarında  saha içi gerginleşip hakem iki takımdan da birer oyuncuya kırmızı kart gösterince takımlar maçı 10'ar kişi tamamlamak zorunda kaldılar.



10.haftada Albayrakspor sahasında Gültepespor'u ağırlarken,İstanbul Bafraspor bay olduğu için haftayı maç yapmadan geçirecek.


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...