Salı, Ekim 31, 2017

Sahada konser yapılınca başkan istifa etti

Bölgesel Amatör Lig 10.grup ekiplerinden Eskişehir Kurtuluşspor Kulübü Başkanı Gökhan Yıldırım maçlarını oynadıkları Atatürk Stadı'nda konser verilip stad zemini zarar görünce görevinden istifa etti.
Gökhan Yıldırım istifa gerekçesini açıklarken şu ifadeleri kullandı.
"Geçtiğimiz günlerde Nilüfer konserinin stadda yapılması halinde istifa edeceğimi söylemiştim.Konser stadda yapıldı ve bende sözümü tutarak istifa ediyorum.
29 Ekim Pazar günü yapılan konserde stada tribünlere değil zemine de seyirci alındı.Bunun neticesinde zeminde çökmeler meydana geldi. Stadda çukurlar ve yırtılmalar oluştu.Ayrıca stadda büyük bir kirlilik oluştu. Bende bu duruma tepki göstererek istifa ettim.Vatandaşları zemine almayın dedik ama dinletemedik.
Bu çökmeler tabi ki tamir edilebilir ama bizim zamanımız kısıtliı.
Biz şampiyonluğa oynayan bir takımız ve haftasonu burada maçımız var.
Stad bakımları belediyenin parklara yaptığı bakıma benzemiyor. Bu çok masraflı bir iş.
İki sezonda stada 120 bin lira masraf yaptık.
Tam toparlanmak üzere iken sahamız bu hale geldi. Şehrimizi yönetenler maalesef yanımızda olmadılar.Ben çok mücadele ettim.En sonunda neler olduğunu da hep beraber gördük.Bu işler belediyelerle mümkün olmuyor" diyerek sözlerine son verdi.


HABER: ÜMİT YILMAZ 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...