Cuma, Ekim 27, 2017

Orduspor'a son darbe

Futbol ile başlayan çöküş

Orduspor’un futbol takımı son yıllarda büyük ekonomik sıkıntılar yaşıyordu. Son 5 yıl içinde büyük bir çöküş yaşayan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e düşen Orduspor, mali çöküşün yanında puan olarakta darbe yiyip sezona da eksi 12 puanla başlamıştı. Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Orduspor 5 mücadelede evinde oynadığı karşılaşmalarda aldığı 2 puan ile ancak -10 puana yükselebildi.


Borç ve hacizler sebebiyle zor günler yaşayan Orduspor'un elinde kalan tek mal varlığı olan takım otobüsü de haczedilmişti. Kulübün yaşadığı sıkıntıların devamı ise Basketbol Şubesinden geldi. 



Basketbol ile devam ediyor


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor'da yaşanan ekonomik sıkıntılar ve sezon başından bu yana konaklama sorunun çözülememesi nedeniyle oyuncular şehri terk etti.


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor’da oyuncuların tamamının takımdan ayrıldığı öğrenildi. Ekonomik zorluklar çeken kulübün oyuncuları şehri terk ederken 11 yabancı oyuncunun da takımdan ayrılmasının ardından başantrenör Hakan Yiğit istifa kararı aldığını açıkladı. Hakan Yiğit geçtiğimiz hafta Mersin deplasmanına, Yönetimin gayretlerini boşa çıkarmamak için kabul ettiklerini, ancak müsabakadan sonra oyuncuların evlerine döneceklerini, sorunların çözülmesi halinde tekrar dönüş yapacaklarını açıklamıştı.


İzmit Belediyespor’la iç saha maçına çıkacak olan Orduspor’un altyapı oyuncularını sahaya sürmesi bekleniyor.


HABER:EREN GÜR


 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.