Salı, Ekim 24, 2017

İstanbul Ağrıspor'dan Eleşkirt Birlikspor'a jest

İstanbul 1 Amatör ligde mücadele eden İstanbul Ağrıspor kulübünden Ağrı amatör ligde mücadele eden Eleşkirt Birlik spor kulübüne malzeme desteği yapıldı.


Yapılan destekle alakalı olarak iistanbul Ağrı Spor Kulüp başkanı Mehmet Latif Yaşlı yaptığı açıklamada  ‘’İstanbul’da amatör ligde mücadele ediyoruz. Ağrı ilimizin ismini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda ilimizde amatör oynayan kulüplerimize de elimizden gelen desteği sunuyoruz.


Uzun bir aradan sonra Eleşkirt ilçemizin yeniden liglere katılım sağladığını öğrendik. Yöneticileriyle irtibata girerek kendilerine 1 takım forma ve 1 takım eşofman takımı gönderdik. Umarım ilçede ki gençlere faydamız olmuştur. Eleşkirt Birlik spor kulübüne başarılar dilerim ‘’dedi.


Bizim Kasap Şarküteri iş yeri sahibi aynı zamanda Eleşkirt birlik spor kulübü başkanı Necdet Yazar yaptığı açıklamada ‘’Eleşkirt ilçemizde gençlerimiz adına sosyal faaliyetlerde bulunmak adına ilçemizde gençleri seven , ilçeyi seven birbirinden değerli yöneticilerimizle bir araya geldik. Eleşkirt sporu yeniden canlandırdık. Tabi  Futbol piyasası desteklerle ve sponsorların sayılarının artmasıyla başarıya ulaştırır. Bu anlamda İstanbul’dan Ağrı’ya Eleşkirt ilçemize destek olan İstanbul Ağrı Spor kulübü Başkanı Mehmet Latif Yaşlı bey başta olmak üzere emeği geçen destek veren herkese teşekkür ederiz. ’dedi.


Köroğlu halısaha ve spor tesisleri sahibi aynı zamanda Kulüp başkan yardımcısı İlhan ışık’’ takımıza forma ve eşofman desteğinde bulunan  İstanbul ağrı spora teşekkür ederiz. Umarım ilimizin ismini temsil edil eden bu güzel kulübümüzün bu nazik davranışları Eleşkirt ‘li  iş adamlarımıza örnek teşkil eder. Bizim amacımız sadece ilçe gençliğimize faydalı olmak. Bunun için mücadele ediyoruz.  Başta Kulüp başkanı Mehmet Latif Yaşlı bey olmak üzere İstanbul ağrı spor külümüze ve yöneticilerine teşekkür ederiz.  ‘’dedi.

Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.