Cumartesi, Ekim 28, 2017

Büyükçekmece Belediye Büyük Oynuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grupta haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde lider olarak giren Büyükçekmece Belediyespor geçen yıl son hafta elinden kaçırdığı klasman grubu şansını bu sezon son haftalara girmeden yakalamak istiyor.

8.grup lideri Ataşehir Çamolukspor'la birlikte ligde puan kaybetmeyen iki ekipten biri olan ve ligde oynadığı 7 maçın tamamını kazanan Büyükçekmece temsilcisi sezona evinde oynadığı ve 1-0 kazandığı Ramispor maçıyla başladı. 2.haftayı maç yapmadan geçiren kırmızı mavili ekip 3.hafta deplasmanda İstanbulspor'u tek golle geçtikten sonra 4.hafta sahasında Barbarosspor'u yine 1-0 mağlup etmeyi başardı. 5.hafta Küçükköyspor deplasmanına konuk olan Büyükçekmece Belediyespor rakibini 2-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

6.hafta sahasında Gaziosmanpaşa Yeniköy'ü 2-0'la geçen kırmızı mavililer 7.hafta Beykoz 1908 deplasmanında 4-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.8.hafta sahasında Karabekirspor'u da 5-0'la geçen Büyükçekmece Belediyespor 7.hafta sonunda topladığı 21 puanla bir maç eksiğine rağmen 2.Ramispor'dan 5 puan 3.Küçükyalı Yelkenspor'dan 7 önde zirveyi sağlama almış durumda.

Büyükçekmece Belediyespor için diğer bir başarıda oynadığı 7 maçta attığı 16 gole karşılık kalesinde sadece tek gol görmesi.

Bakalım Büyükçekmece ekibi sezon sonunda yıllardır hedeflediği Bölgesel Amatör Lige çıkabilecek mi?

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...