Pazartesi, Ekim 30, 2017

Kapaklı'yı durdurabilene aşkolsun

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Kapaklıspor, liderlik yolunda emin adımlarla ilerliyor!

İlk 4 maçını kazanarak, aynı puanda olmasına karşın lider Çerkezköy Doğan spor'un ardından maç eksiğiyle averajla ikinci sırada yer alan ve bu sezon ligin puan kaybetmeyen tek takımı durumundaki Kapaklıspor, zayıf rakibi Şarköyspor deplasmanında da 7-1 kazanarak galibiyet serisine devam etmesini bildi ve ünvanını korumayı başardı.

Sezonun ilk haftasını maç oynamadan(bay) geçen, Kapaklıspor ikinci haftada Çorlu Gençlerbirliğispor'u deplasmanda 5-0 mağlup etti. Üçüncü haftada ise sahasında ağırladığı Ergenegücü Ulaşspor'u 5-0'la geçti. Dördüncü haftada Saray sahası'nda oynanan karşılaşmada Saray Belediye spor'u 4-3'lük sonuçla yenen ve oynadığı 2 deplasmanda da galibiyetle ayrılan Kapaklıspor, geçen hafta Kapaklı'da ağırladığı Sağlamtaşspor'u 1-0'la geçmişti.

Art arda alınan galibiyetlerle lige adeta damgasını vurup iyi bir başlangıç yapan Kapaklı 5'te 5 yaparak, 5 maçtır kazanamayan Şarköyspor karşısında 7-1 kazanarak puan kaybetmeden yoluna firesiz devam ediyor.

Şarköy deplasmanında Tezcan’ın 23 ve 38. dakikalardaki gollerine 42’de Berkay eşlik ederek takımının ilk yarıda 3-0 öne geçmesini sağladı. İkinci yarıda toparlanan Şarköy 48’de Gökhan’la bir gol bulsa da 62’de Mertcan, 67’de Mamadou Sacko(P), 81’de Serdar ve 90+2’de Tezcan karşılaşmaya son noktayı koydu. Şarköy’de 70. dakikada Muhammet Ali kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından 15 puanla liderliği devrelan Kapaklıspor’da 5 haftada atılan 22 gole karşın 4 gol yenmesi Kapaklı’nın bu sene şampiyonluğu ne denli istediğinin bir göstergesi oldu.

HABER:GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...