Pazartesi, Ekim 30, 2017

Enür: Çapa maçının takipçisi olacağız

İstanbul Süper Amatör Küme’de hafta sonu oynanan ve 1-1 sona eren Çapaspor-Dolayobaspor maçında yaşananlara konuk ekip tepki gösterdi.


Pendik temsilcisinin kulüp müdürü Osman Enür yaptığı açıklamada, “Genç bir kadro ile Süper Amatör’de mücadele ediyoruz ancak gerek karşılaştığımız muameleler gerekse hakemlerin yönetimleri bizi üzmekte. Çapa deplasmanında Namık Sevik tribünlerinde takımımıza sürekli küfür edildi. Fatih Kulüpler Birliği başkanı Gökhan Bey olayların en büyük şahidi. Kendisi de bize hak verdi. Küfür nedeniyle bizim sahamızı kapatan TFF’nin gözlemcileri ve hakemleri umarım bu maçta yaşananları da takip eder. Biz Dolayobaspor Kulübü olarak takipçisi olacağız” dedi.


Hakemlerin performansından da memnun kalmadığını belirten Enür “Hakemler rakibin sert oyununa göz yumdu. Ayrıca hakem seçimine de eleştiride bulunmak istiyorum. Hakemlerden birinin Fatih’te, Vatan Caddesi’nde oturduğunu öğrendik. Çapa da Fatih takımı. İl Hakem Kurulu’nu atamalarında daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Ayrıca maç sonu lisanslarımızı almaya gittiğimde ben hakem odasına alınmadım ancak ne hikmetse Çapaspor’un sayın idarecisi alındı. Bunun da yorumunu kamuoyuna bırakıyorum” diye konuştu.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...