Pazartesi, Ekim 30, 2017

Sütlüce durdurulamıyor

İstanbul 1.Amatör Küme 13.grup mücadelesinde Aksarayspor ile Sütlücespor Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. 5'inci maçından da galibiyetle ayrılan konuk ekip zirve yarışını sürdürdü.


İlk yarısı 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sona eren mücadeleyi 5-3 kazanan Beyoğlu temsilcisi üç puanın sahibi oldu.


Ev sahibi ekibin golleri Engin, Erhan ve Kadir'den gelirken, Beyoğlu temsilcisinin sayıları Mesut, Veysel, Onur, Emre ve Metin'den geldi. 


Oldukça kaliteli ayaklara sahip Sütlüce takımında Mesut Saka ve Veysel Doğan ilk yarıda attıkları gollerle klaslarını konuştururken, ev sahibi ekipte Kadir'in 40 metreden attığı jeneriklik gol görülmeye değerdi.


Bir önceki maç saatlerinin sarkmasından dolayı gece karanlığına kalan maçta stad ışıklarının da yetersiz kalması iki takım oyuncularını oldukça zorladı. Zaman zaman gergin geçen mücadelede olaylar büyümeden sonlanırken; puanını 15'e çıkartan Sütlücespor averajla 2.sırada yer aldı. Ev sahibi Aksarayspor ise 3 puanla 7.sırada kaldı.


MUHABİR:JAMİRYO

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...