Cumartesi, Eylül 03, 2016

'Sefaköyspor'un her zaman hedefleri vardır'

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grupta Küçükçekmece temsil  edecek olan Sefaköyspor 2016-17 Futbol sezonu hazırlıklarını Teknik Direktör Necati Kaya yönetiminde aralıksız devam ediyor.
2016-17 Futbol sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kırmızı-Beyazlılar Teknik Direktör Necati Kaya yönetiminde hafta içi iki ve hafta sonu hazırlık maçları yaparak yeni sezona hazırlanıyorlar.
Hafta içi yapılan son idman da İstanbul Trabzonspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazanan Sefaköyspor Teknik Direktör Necati Kaya  yaptığı açıklamada, Sefaköyspor’un öncelikli amacı Sefaköyspor  ve Türk futboluna oyuncular yetiştirmektir. Çoğunluğu altyapıdan gelen oyuncularımızla mücadele ediyoruz. 
Takviyeler elbette var, ancak henüz kıvama gelmediler. Bizim bir başka amacımız da 1.Amatör Lig’e tutunup, kalıcı olabilmek. Bu demek değildir ki maçlarımızı kaybetmek için sahaya çıkacağız ve hedefimiz yok. Diğer rakiplerimiz kadar biz de iddialıyız ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi

Yeni futbol sezonuna 20 gündür aralıksız hazırlıklarımızı devam ediyoruz şuana kadar 6 hazırlık maçı oynadık yapılan hazırlık maçlarında takımızın mücadelesi ve hırsı bizleri memnun etti lig maçları başlayana kadar hazırlıklarımızı sürdürerek iyi başlamak istiyoruz dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...