Cumartesi, Eylül 03, 2016

Beylikdüzü gözünü profesyonel lige dikti


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun Büyük DESTEK verdiği BEYLİKDÜZÜ İlçesinin  Takımı Olan İstanbul Beylikdüzüspor yeni sezona çok İDDİALI giriyor... 

Bu anlamda Süper lig takımlarını çalıştırmış olan Tecrübeli Teknik direktör Serdar Gücüyener ve ekibini Takımın başına getiren İstanbul Beylikdüzüspor'un İş bilir tecrübeli Başkan ve yönetimi,bu yıl işi çok sağlam tutarak, Serdar Gücüyener’in yardımcılığına, kulübün Eski Kaptanları olan Cem Ülken’i getirirken Kaleci Antrenörlüğüne de Ercan Kore’yle devam kararı aldılar.

Mavi Şimşekler, Yeni teknik kadro ve Yenilenen Futbolcu kadrosuyla çalışmalarını çok iyi bir ortamda ve ciddi bir şekilde sürdürüyor.

İstanbul Beylikdüzüspor'un başarılı olması için burada olduklarını söyleyen Tecrübeli kurt hoca Serdar Gücüyener, yeni sezonda İstanbul Beylikdüzüspor’un ligdeki hedefinin şampiyonluk olacağını bunun bilinci ile çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

İstanbul Beylikdüzüspor, Gürpınarspor’dan Hıdır Sürme, Umut Boyuktaş ve Engin Çak, Çanakkalespor’dan Ali Emre Çorbacı, Çanakkale Arslancaspor’dan Yunus Emre Kaplan, Esenyurt İncirtepespor’dan Abdullah Kadakal, Giresun Bulancak’tan Abdullah Özdemir, Eyüpspor’dan Tayfun Aytaş ve Mersin Erdemlispor’dan Onur Ertuğral’ı kadrosuna kattı.

İstanbul Beylikdüzüspor, eski oyuncuları Evren Tozkoparan ‘ın da Takıma katılması beklenmektedir...
Bir İki transfer daha yapıp transferi noktalamak isteyen mavi-beyazlılarda HEDEF BAL Ligi .

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...