Pazar, Eylül 04, 2016

Kurtuluşspor genç takımı moral depoladı

Bursa U19 1. Amatör Küme 5. Grup’ta mücadele eden Kurtuluşspor genç takımına, Yönetim tarafından Celal İnegöl köftecisinde moral yemeği verdi.

Genç takım dört hafta önce başlayan ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Kurtuluşspor Yönetimi, kalan maçlarda futbolcuların moral ve motivasyonunu arttırmak için genç oyuncularla yemekte buluştu.

Kurtuluşspor alt yapı antrenörü Hakan Öztürk, tüm dünyada olduğu gibi hem ülkemizde hem ilçemizde çocukların ve gençlerin futbolu çok sevdiğini söyledi. Futbola çok büyük bir ilginin olduğunu belirten Öztürk, “Önemli olan bu ilgiyi eğitimle onların yetenekleri doğrultusunda olumlu bir seyre çevirmek. Biz de Kurtuluşspor olarak bu amaçla hareket ediyoruz. Çocukları eğiterek ileride hem futbol açısından hem kişilik ahlak açısından memleketine vatanına milletine ailelerine en çok da kendilerine hayırlı bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz ”dedi.

Öztürk 2000 ve 2001 doğumlu gençleri U-19 takımında oynattıklarını kaydetti. Son olarak yaptığı değerlendirmede “Öncelikle bizleri moral yemeğinde buluşturan kulüp başkanımız Talha Öziş’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Amacımız U-19 liginde göze hoş gelen, seyirciler açısından seyir zevki yüksek olan iyi bir futbol oynamak istiyoruz. Şu ana kadar bunu gerçekleştirdiğimize inanıyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...